De Ruiter bouwmaterialenhandel Leerdam, bouwmaterialen Leerdam

Veiligheidsbeslag

De Ruiter Bouwmaterialenhandel keurmerk veiligwonen

Houd de inbreker buiten. Woninginbraak is een hardnekkige vorm van criminaliteit, waarvan de gevolgen nog wel eens worden onderschat. Voor veel mensen is een woninginbraak een traumatische ervaring.

Laat uw spullen niet afpakken. Voorzie daarom uw huis van goedgekeurd veiligheidsbeslag. Voorzie uw huis van een Poltiekeurmerk Veilig Wonen.

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is een keurmerk voor woningen die voldoen aan een aantal eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. De werking is simpel. De eisen die het keurmerk stelt, zorgen ervoor dat een inbreker langer de tijd nodig heeft om een woning binnen te komen.

Het inbreken in een slecht beveiligde woning duurt vaak maar 30 seconden. Een crimineel bedenkt zich dus wel twee keer voor hij een woning probeert te betreden als dat is voorzien van het Politiekeurmerk. De crimineel herkent deze woning aan de goede sloten, verlichting en PKVW-raamsticker. Kijk snel op www.politiekeurmerk.nl voor nog meer informatie.

De Ruiter Bouwmaterialenhandel is een erkend PKVW-bedrijf en voor u de partij voor het leveren én monteren van veiligheidsbeslag.

Cerfificaat PKVW erkend bedrijf, De Ruiter bouwmaterialenhandel Leerdam

Als PKVW-bedrijf kunnen wij:

  • U adviseren over beveiligingsmaatregelen op het niveau van het certificaat Beveiligde Woning.
  • De woning van u beveiligen op het niveau van het certificaat Beveiligde Woning (of u het juiste pakket hang- en sluitwerk leveren en na montage door u, ook uw beveiligde woning controleren).
  • De beveiligde woning van u controleren om te zien of deze woning in aanmerking komt voor het certificaat Beveiligde Woning.
  • Als de woning voldoet aan de eisen van het keurmerk, kunnen wij u het certificaat Beveiligde Woning overhandigen.

Kortom de Ruiter Bouwmaterialenhandel: het adres voor het adviseren, leveren, monteren én certificeren van veiligheidsbeslag volgens de laatste normen van het Politiekeurmerk !

We hebben een ruime keuze aan hang- en sluitwerk; kom eens langs in onze showroom!