De Ruiter bouwmaterialenhandel Leerdam, bouwmaterialen Leerdam

Wie is de Ruiter Bouwmaterialenhandel?

Om een beeld te krijgen wie De Ruiter Bouwmaterialenhandel is, gaan we even terug in de tijd.

In 1945 is C. de Ruiter sr. begonnen op een bovenwoning in de binnenstad van Leerdam met een aannemingsbedrijf. In 1959 is dit aannemingsbedrijf verhuisd naar de Industrieweg 9 te Leerdam naar een nieuw gebouwd pand. Naast de aannemerij was C. de Ruiter sr. ook een handelsman, wat hij naast de aannemerij er dan ook graag bij deed.

Vanaf 1976 is W. de Ruiter medefirmant geworden en werd het bedrijf C. de Ruiter & Zn. Het bedrijven van handel naast de aannemerij is in de loop van de tijd zo gebleven. De Ruiter Leerdam stond tot 2008 bekend als de Ruiter Bouw- en Aannemingsbedrijf en de Ruiter Bouwmaterialenhandel.

In 2008 is het onderdeel Bouw- en Aannemingsbedrijf verkocht aan De Ruiter Bouw te Deil. Vanaf dat moment is de Ruiter Leerdam onder leiding van W. de Ruiter verder gegaan onder de naam De Ruiter Bouwmaterialenhandel, nog steeds gevestigd a/d Industrieweg 9 te Leerdam. Zowel de professionele onderneming als de particulier konden hier terecht voor bouwmaterialen, machines en gereedschappen, machinaal timmerwerk, deskundig advies, levering en montage van veiligheidsbeslag maar ook de uitvoering van kleinschalige bouwkundige werkzaamheden. De Ruiter Bouwmaterialenhandel is uw erkend PKVW-bedrijf voor het leveren, monteren én certificeren van veiligheidsbeslag met Politiekeurmerk.

In 2012 is de Ruiter Bouwmaterialenhandel verhuisd van Industrieweg 9 naar een nieuw pand aan de Industrieweg 20a te Leerdam (nieuw bezoekadres). Op deze locatie kunt u terecht voor al uw bouwmaterialen, machines en gereedschappen, deskundig advies, de levering én montage van veiligheidsbeslag volgens het Politiekeurmerk en ook uitvoering van kleinschalige bouwkundige werkzaamheden.
Voor machinaal timmerwerk kunt u terecht bij de Ruiter Bouwmaterialenhandel. Op de oude locatie (Industrieweg 9) is de complete machinale werkplaats nog in bedrijf en is ook de opslag van diverse soorten ruw (onbewerkt) hout gebleven.

Dit is in een vogelvlucht de geschiedenis van De Ruiter Bouwmaterialenhandel. Veel is veranderd maar de kwaliteit is hetzelfde gebleven. Samengevat; een vernieuwd gezicht op een vertrouwd adres!

Naambord aannemingsbedrijf C. de Ruiter

De Ruiter bouwmaterialenhandel Leerdam, locatie machinale werkzaamheden
Locatie Industrieweg 9 (locatie machinale werkzaamheden)
De Ruiter bouwmaterialenhandel Leerdam krantenartikel 2011
Krantenartikel uit Het Kontakt 2011,
overgang bouwmaterialenhandel
Industieweg 20a locatie
Huidige locatie Industrieweg 20a